گرایش کسب و کار جدید:
هدف از اجرای این گرایش تربیت کارآفرینان برای راهاندازی و مدیریت کسب و کار کوچک، ارائه مشاوره و انجام خدمات تخصصی به کارآفرینان و تدریس مهارتهای کارآفرینی در مؤسسات مشاوره و آموزش کارآفرینی است. عارضه یابی و ارائهٔ راهی برای حل آن به مدیران و مالکان کسب و کارهای کوچک از دیگر وظایفی است که از فارغ التحصیلان این بخش انتظار میرود. دانشجویانی که در این رشته تحصیل میکنند با گذراندن دروس تخصصی ایجاد و استقرار کسب و کار، توسعه محصول جدید، مدیریت کسب و کارهای کوچک و مدیریت زنجیره تامین، دانش لازم را برای راهاندازی کسب و کار پیدا میکنند و با گذراندن واحد کارآموزی مهارت لازم را در محیط واقعی کسب میکنند.
گرایش سازمانی:
هدف از اجرای این گرایش تربیت کارآفرینان و افرادی است که بتوانند فعالیتهای کارآفرینی سازمانها و شرکتها را هدایت نمایند. دانشجویان این گرایش دانش مورد نیاز برای ورود به عرصه کارآفرینی در سازمانها را با گذراندن دروس فناوری اطلاعات و کارآفرینی سازمانی، کسب و کار بینالمللی و مدیریت فرایند و اجرای پروژههای کارآفرینی کسب میکنند و مهارت لازم را با تجربه عملی کسب شده تحت عنوان کارآموزی پیدا میکنند.
گرایش بخش عمومی:
هدف از ایجاد این گرایش تربیت افرادی است که بتوانند با تدوین سیاستهایی به توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح جامعه بپردازند و به توسعه محلی، ملی و منطقهای کمک کنند. دانشجویان این گرایش، دانش تخصصی مورد نیاز را با گذراندن دروس کارآفرینی دانشگاهی، سیاست گذاری توسعه کارآفرینی، کارآفرینی اجتماعی و آموزش و ترویج کارآفرینی کسب میکنند. دانش آموختگان این رشته با حضور در عرصههای سیاست گذاری و تصمیم گیری در سازمانهای دولتی، عمومی و سازمانهای غیر دولتی در توسعه ملی و بخش کارآفرینی و همچنین هدایت کارآفرینی سازمانهای دولتی و عمومی فعالیت میکنند.
گرایش فناوری:
هدف از ایجاد این گرایش تربیت کارآفرینان و مدیرانی است تا با برنامه ریزی در حوزههای مرتبط با فناوری و مدیریت سازمانهای مبتنی بر فناوری و برخورداری از شناخت کامل و آگاه با برنامه ریزی استراتژیک در جامه به فعالیت بپردازند. دانشجویان این گرایش مهارتهای تخصصی خود را با گذراندن دروس کارافرینی در فناوریهای نوین، مدیریت تحقیق و توسعه، بهرهبرداری از فرصتهای علم و فناوری و طراحی محصول، کسب میکنند و با گذراندن درس کارآموزی مهارت عملی خود را ارتقا میبخشند.
آموزش و ترویج کارآفرینی: هدف از ایجاد این گرایش تربیت مدیران و کارشناسان و پژوهشگران کارآفرینی خبره برای فعالیت در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی است. متخصصان این حوزه با گذراندن دروس و تربیت مربیان کارآفرینی فعالیت خود را در حوزه آموزشی عالی آغاز میکنند. این افراد با گذراندن درس عملی کارآموزی مهارت لازم را کسب میکنند.
گرایش توسعه: توسعه روند کارآفرینی در کشور میباشد.
گرایش فناوری اطلاعات: بر مبنای توسعه کسب و کارهادر فضای مجازی استمرار یافته است.
گرایش خدمات کشاورزی: هدف از این گرایش تربیت افراد و مدیران متخصص در زمینه صنعت کشاورزی میباشد.
گرایش گردشگری
گرایش MBA
گرایش کسب وکار الکترونیکی
گرایش بین الملل
گرایش آموزش عالی (آموزش و ترویج)
اساتید گروه کسب وکار:
دکتر علی داوری
دکتر جهانگیر یدالهی فارسی
دکتر کامبیز طالبی
دکتر ابوالقاسم عربیون
دکتر امیر اخلاصی
دکتر نرگس ایمانی پور
دکتر غلامحسن حسینی نیا
دکتر سید مجتبی سجادی
دکتر رضا محمد کاظمی
دکتر طیبه نیک رفتار
دکتر حسین صادقی
دکتر هستی چیت سازان
اساتید گروه کارآفرینی فناورانه:
دکتر علی مبینی دهکردی
دکتر آیت اله ممیز
دکتر محمد رضا میگون پوری
دکتر مرتضی اکبری
دکتر سید رضا حجازی
اساتید گروه توسعه کارافرینی:
دکتر محمد علی مرادی
دکتر سعید جعفری مقدم
دکتر قنبر محمدی الیاسی
دکتر رضا زعفریان
دکتر محمد عزیزی
دکتر افسانه باقری
دکتر فاطمه دیده ور
دکتر زهرا آراستی
اساتید گروه کارآفرینی سازمانی:
دکتر محمود احمد پور داریانی
دکتر محمدرضا زالی
دکتر بابک ضیاء
دکتر محمد حسن مبارکی
دکتر بهروز زارعی گرگ آباد
دکتر مهران رضوانی